< Vijesti

FLaF u Rijeci!Pozivamo vas na Festival Lomography analogne Fotografije u Rijeci! Za vas smo pripremili dvije Diana F+ i Diana Mini radionice, nove modele Lomography aparata koje možete isprobati, veliki Lomography štand sa promotivnim cijenama, dvije projekcije dokumentarnih filmova o Lomografiji, puno hrane i još više pića.

Zato posjetite radionice, gledajte filmove, isprobajte modele Lomography aparata, jedite, pijte i družite se sa nama. Sve to, i još malo više dogodit će se u subotu, 18.12.2010 u PEEK & POKEretro computer klubu, ulici Ivana Grohovca 2, u blizini katedrale Sv. Vida u Rijeci.

Očekujemo vas odmorne i u veeeelikom broju!

Potražite Lomography štand za prodaju u Peek&Poke-u i moći ćete isprobati Lomography aparate. Na raspolaganju će biti skoro svi Lomography modeli aparata. Uz dobro poznate klasike kao što su LC-A i Diana F+, tu će biti cijeli Multilens i Fisheye program zatim Spinner 360 i potpuno novi Sprocket Rocket.Sve što trebate ponijeti je osobna iskaznica.

Lomography Diana F+ & Diana Mini radionice (voditelji Marina Paulenka i Krešimir Zadravec)

– 2 grupe po 15 polaznika

– koristite filmove 35mm i 120 formata

– probajte Diana F+ i Diana Mini aparate

– ponesite fotografije i negative sa sobom

– najbolju fotografiju nagrađujemo potpuno novom Diana F+ aparatom

– prijave: Fotoflash Rijeka, Andrije Medulića 6, Rijeka: +385 (0)51 33 69 46. Email:info@fotoflash.net Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

– radionica uključuje: 2 filma različitog formata, razvijanje i skeniranje fotografija, predavanje od sat vremena, korištenje aparata od 3 sata, sudjelovanje u natječaju za najbolju fotografiju te mogučnost dobitka DianaF+ aparata!

– cijena jednog mjesta na radinici: 40kn
FLAF Vol.2 –  Rijeka

18.12.2010 – Peek & Poke, Rijeka

12.00 Početak

12.10 Diana F+ & Diana Mini Radionica, prva grupa

14.00 LOve and MOtion – dokumentarni, 55min

15.10 Diana F+ & Diana Mini Radionica, druga grupa

17.00 The Lomo Camera, BBC dokumentarni, 60min

19.00 Proglašenje pobjednika, dodjela nagrada

Svaki posjetitelj sudjeluje u nagradnoj igri za potpuno novi megakul Lomography SPROCKET ROCKET panoramski fotoaparat  !!!!

Diana F+ & Diana Mini Radionice Projekcije filmova o Lomografiji

LOve and Motion – dokumenarni, 55min

The Lomo Camera – BBC dokumentarni, 60min