< Vijesti

HELP PORTRAIT 2011Dragi fotografi, vizažisti, frizeri, portali, gosti, artisti, volonteri, donatori, prijatelji i usputni čitatelji dobre volje također!!
Stiže nam srcima najtopliji mjesec prosinac, mjesec kada svi zajedno svojim radom i trudom u sklopu Help-Portrait projekta poklanjamo ono najljepše što se može pokloniti – osmijeh, pažnju i razumijevanje onima kojima je to zaista potrebno. Ove godine Help Portrait starta 10. prosinca 2011.

Za one kojima je ovo prvi glas o projektu, Help-Portrait projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj mu je da fotografi svojim umijećem i dobrom voljom onima manje sretnim pruže priliku da se na taj dan osjećaju posebnima i važnima. Projekt je uvelike prerastao okvire lokalnog djelovanja i proširio se na cijeli svijet, a već treću godinu sudjeluju i gradovi diljem Hrvatske.

Nikako nemojte misliti da se ovdje radi samo o pukom poklanjanju fotografija. Ne! Važna je priča koja se krije iza tih fotografija. Priča o ljudima, suosjećanju, slušanju, dijeljenju, zajedništvu, ljubavi i ljudskosti. Želimo vidjeti fotke kako ste radili s tim ljudima. Vas i njih u interakciji. Jeste li voljni saslušati, pokloniti osmijeh i pažnju nekome?

Help-Portrait projektu mogu se pridružiti svi, od fotografa, vizažista, frizera, artista, volontera ili donatora. Bilo da ste amateri ili vrsni stručnjaci u svome poslu, svi ste dobrodošli!

Želite se uključiti?

Za početak javite se preko forme na web stranici Cahayaboxa ili nam pošaljite mail nainfo@cahayabox.com. Recite na koji način bi se htjeli uključiti u ovaj projekt. Iznesite nam svoje ideje, razmišljanja, prijedloge. Slušamo Vas!

Javite se, a ekipa će Vas novim člancima informirati o samoj realizaciji projekta i svim novostima iz mnogobrojnih hrvatskih gradova koji se uključuju u akciju!

O nadolazećim informacijama u vezi projekta obavještavati će se i na Facebooku i Twitteru.

O projektu
Web: Facebook Page,  Twitter.

Video: Help Portrait Hrvatska 2009. http://www.cahayabox.net/2009/12/15/help-portrait-hrvatska-hvala-vam/

Fotogalerija 2009: http://www.cahayabox.net/2009/12/13/help-portrait-smijesak-za-ljepsi-bozic-its-a-wrap-people/

Video & fotogalerija 2010: http://www.cahayabox.net/2010/12/06/photo-video-help-portrait-2010/