< Vijesti

HURTS 23. listopada u Zagrebu!Nikad ne odustaj, život je predivan. (Never give up, it’s such a wonderful life.

Kada nam to savjetuju Theo Hutchcraft (vokal) i Adam Anderson (klavijature, gitara), spojeni u britanski glazbeni fenomen Hurts, jednostavno im moramo vjerovati. Posebice kad u dosljednom crno-bijelom izgledu ustraju u poplavi suvremene pop konkurencije.

Dvojac ćemo imati priliku vidjeti u živo 23. listopada u 20.sati kad će u sklopu europske turneje premijerno nastupiti u Boćarskome domu u Zagrebu.

 

BEND KOJI JE U 2010. POSTAO POPULARAN BRZINOM SVJETLOSTI

Elektropop, kojeg oni malo nostalgičniji glazbeni ljubitelji nazivaju još i sintpop, s epicentrom u Velikoj Britaniji nudi svježinu u već nekoliko godina jednodimenzionalnoj središnjoj glazbenoj sceni. Oživljen iz osamdesetih godina, danas u obnovljenom energičnom zanosu jača postojanje moderne industrije melodija. Ono što su nekad bili Duran Duran, Eurythmics, A-ha i Spandau Ballet, danas su to The Killers, MGMT, Calvin Harris i potpuno svježi duet Hurts. Povijest glazbe s njima je dobila novu verziju romantike u notama.

“Nevjerojatno je koliko su vjerni naši obožavatelji u cijelom svijetu. I što ih je više, time nas     čine više poniznima .” – Adam Anderson

Ovo je ljeto duet Hurts slavio svoj drugi rođendan. Nisu još ni dobro prohodali po glazbenoj sceni i već su dobivali odlične ocjene kritičara i poglede najljepših djevojaka. Za dvije su godine nanizali više iskustava nego mnogi svjetski bendovi koji svoju slavu grade desetljećima, sve se to, naravno, vidi i u broju prodanih albuma. Uživanje u njihovu debitantskom albumu Happiness priuštilo si je već 600.000 parova ušiju. U Japanu su po prodaji prestigli čak i Kings of Leon. 40 država na trenutak je utihnulo i prepustilo im prostor pred mikrofonom. 150 pozornica već je drhtalo pod intenzivnošću njihove glazbene strasti.

“Kad izvodiš tužnu glazbu, u ljudima stvaraš ekstremne odazive. Ne nudiš samo podlogu za refleksiju njihove sreće, nego i njihova očaja.” – Adam Anderson

 

ULAZNICE
Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, redovna cijena ulaznice je 290 KN, do 14. rujna 2011. dostupne su po posebnoj pretprodajnoj cijeni od 260 KN.
Dostupne su i VIP ulaznice, koje uključuju album Happiness, ulaz u VIP balkon te lounge prostor, čašu šampanjca i kanape, te naravno nezaboravan koncert!

 

LOKACIJA KONCERTA
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=113707481887816413182.000477160b7a079fbb116