< Vijesti

Kineski i talijanski fotografi na drugom Open Showu u ZagrebuDrugi Open Show ugostit će fotografkinju iz Singapura Ying Ang i talijanskog fotografa Giacoma Perastija

Nakon uspješno održanog prvog Open Showa, u studenom prošle godine, na red je došao drugi koji će se održati u Atelijeru Meštrović na Gornjem gradu (Mletačka 8), 29. veljače s početkom u 20 sati. Uz prezentacije prijavljenih autora, drugi Open Show imat će dva specijalna gosta: fotografkinju iz Singapura, Ying Ang, te fotografa iz susjedne nam Italije, Giacoma Perastija.

Ciklus javnih i besplatnih projekcija fotografskih i multimedijalnih radova u interakciji autora s publikom održavat će se se četiri puta godišnje. S naglaskom na razgovor i diskusiju o projektu, Open Show želi potaknuti diskurs u fotografiji u svrhu njezina boljeg razumijevanja i približavanja autorskih radova publici, kao i stvaranje pozitivne okoline za druženje i upoznavanje.

Na drugom Open Showu Zagreb svoje će projekte predstaviti:

JAKA BABNIK

GIACOMO PERASTI 

TOMISLAV KRULJAC

YING ANG

DARKO STANIMIROVIĆ

Svaki od pet odabranih autora ima 15 minuta za prezentaciju projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i “feedback” iz publike. Ulaz je besplatan, a sjedeća su mjesta ograničena pa preporučamo dolazak nešto ranije. Ne bojte ste eventualnog stajanja kao i postavljanja pitanja prezenterima! Povedite svoje prijatelje i sve zainteresirane jer nakon prezentacija slijedi druženje.

Sve informacije o Open Showu možete doznati upitom na e-poštu: openshowzagreb@gmail.com, na internet stranici OpenShowa ZagrebFacebook fan stranici ili Twitteru.