< Vijesti

Klub mladih MSU-a predstavlja: Alem Korkut i Borko VukosavU sklopu Izložbe u tijeku, prve izložbe koju je osmislio i organizirao Klub mladih MSU-a u sklopu projekta Translocal: Museum as Toolbox, članovi KMMSU-a razgovaraju s umjetnicima Alemom Korkutom i Borkom Vukosavom, čiji su radovi Živci (Korkut) i Jezera (Vukosav) uvršteni u spomenutu izložbu.

Promatrači koji prepoznaju i bilježe rute vlastite prostorne umještenosti, stvarajući radove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima – to su umjetnici Alem Korkut i Borko Vukosav!

O čemu govore njihova djela? Što ih je inspiriralo? Što sve umjetnika čini “suvremenim”? Ovo su samo neka od pitanja na koje možete saznati odgovore u četvrtak, 19.01. u 17 sati u MSU galeriji kroz razgovor s Alemom i Borkom.

Dođite i upoznajte umjetnost novoga doba!
Razgovor će voditi Josipa Trgovčević i Mateja Radoš, članice Kluba mladih MSU-a (KMMSU), u sklopu popratnog programa Izložbe u tijeku. Više o izložbi te cjelokupan raspored popratnih događanja pogledajte na: http://www.msu.hr/#/hr/21215/

Izložba u tijeku ostvarena je u sklopu projekta Translocal: Museum as Toolbox, sufinanciranog programom EU Kreativna Europa.