< Vijesti

PRVI GLORY DAYZ FESTIVAL PREMJEŠTEN SA ZAGREBAČKOG VELESAJMA U TVORNICU KULTURE!Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala ipak se neće održati na Zagrebačkom Velesajmu kako smo najavili već će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture, Šubićeva 2. Datumi održavanja ostaju isti: petak, 28. i subota, 29. rujan.

– S obzirom na veliki interes medija i publike za Glory Dayz Festival, ali ne i zadovoljavajuću pretprodaju ulaznica, odlučili smo ne ugroziti prvo izdanje Glory Dayz festivala eventualnom slabom posjetom u velikom prostoru te smo ga odlučili organizirati u adekvatnijem prostoru. Tvornicu Kulture smo odabrali jer pruža odlične tehničke uvjete za održavanje malog indoor Festivala, osobito ponovno preuređena za novu koncertnu sezonu. Nadamo se da će općenita situacija dogodine omogućiti da se Festival proširi i održi u onim razmjerima kao što

smo i zamislili. – pojasnio je Branko Komljenović, direktor Menarta, organizatora Festivala.

U sklopu manjeg izdanja prvog festivala od najavljenih stranih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson, ali nažalost neće nastupiti Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis. Od hrvatskih izvođača neće nastupiti Pavel, a od regionalnih zvijezda neće nastupiti Goribor, Darkwood Dub i Intruder.

S obzirom na novonastale promjene, raspored i obaveze grupe Cults, potvrdu njihovog nastupa još čekamo i o tome ćemo vas obavijestiti naknadno!

– Nažalost, uslijed ovih promjena, nekoliko bandova koje smo najavili neće nastupiti ovom prilikom, ali trudili smo se zadržati što više najavljenih izvođača i time opravdati status pravog malog indoor festivala. U budućnosti ćemo se svakako potruditi i nadoknaditi fanovima ono što ovom prilikom propustaju, ali se također nadamo da će publika podržati naše napore da se festival održi i zaživi, kako bismo u sljedećem izdanju festivala priredili neka nova glazbena iznenađenja i time zahvalili svima na podršci. – voditeljica Festivala Zorana Kličković.

Budući da se cijena ulaznica od 1. rujna ne mijenja na 290 kuna, već ostaje 270 kuna, svima onima kojima su ulaznice već kupili, ulaznice vrijede i za novi dvodnevni program u Tvornici Kulture. Svi koji su već kupili ulaznice i ipak ih žele vratiti, to mogu učiniti od ponedjeljka 3.rujna do 15. rujna samo na prodajnim mjestima Eventima na kojima su ulaznice i kupili.

Sve one koji su kupili ulaznicu preko weba i žele je vratiti, molimo da se jave na: info@eventim.hr

INFORMACIJE O NOVIM CIJENAMA ULAZNICA:

Ulaznica još ima u prodaji, ali budući da je kapacitet Tvornice manji od predviđenog prostora na Velesajmu, u prodaji je još ograničen broj ulaznica!

Cijena jednodnevne ulaznice: 180 kuna

Cijena dvodnevne ulaznice 270 kuna

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima i na www.eventim.hr,

INFORMACIJE O AKREDITACIJAMA

Dragi predstavnici medija, akreditiranje će biti moguće od srijede 5. rujna putem online zahtjeva koji ćemo objaviti na web stranici našeg Festivala: www.glorydayzfestival.com

28. i 29. rujna nastupit će:

Spiritualized

Saint Etienne

Josh T Pearson

Svadbas

Lollobrigida

Nipplepeople

Pink Studio

Rebel star

New Wave Syria

Kimiko

Superoperater

Detaljan program Festivala poslat ćemo vam sljedećeg tjedna!

Program u petak, 28. rujna, počinje u 20:00 sati, a u subotu 29. rujna se vidimo već u poslijepodnevnim satima!