< Vijesti

Uključite se u svjetski fotografski projekt – Help Portrait 2012Kraj godine označava i blagdansko doba koje svi uvijek željno isčekujemo. Toplina doma, blizina obitelji, mali znakovi pažnje i srca ispunjena radošću ono je čemu se svi radujemo i što svi zaslužujemo, no postoje i ljudi kojima su takve životne radosti uskraćene.

Pozivaju se svi fotografi, vizažisti, frizeri, portali, gosti, artisti, volonteri, donatori, prijatelji i usputni čitatelji dobre volje također, ne na vlak u pet do 12 nego na ovogodišnji, četvrti po redu Help-portait, srcima nam najdraži projekt!

Projekt kojime poklanjamo slijedeće: osmijeh, pažnju, razumijevanje, znanje, trud, vrijeme i umijeće onima koji se osjećaju da im je to potrebno. Zauzvrat zahtijevamo slijedeće: u puno iskrenih osmjeha dodati par kapi suza radosnica. Zatim lagano promiješati dobivenu smjesu s onim toplim osjećajem sreće istim kojim ste grlili medu prije spavanja kad ste bili djeca (da, svi smo imali tog jednog medu koji nam je bio sve na svijetu). Dodati još par nekontroliranih izljeva sreće u potocima i voila, dobili smo savršeni recept za Help-portrait.

Stoga, očistite objektive, napunite baterije, namjestite noseve, naoštrite kisteve, četke i fenove jer ove godine startamo 8. prosinca 2012.

Nikako nemojte misliti da se ovdje radi samo o pukom poklanjanju fotografija. Ne. Važna je priča koja se krije iza tih fotografija. Priča o ljudima, suosjećanju, slušanju, dijeljenju, zajedništvu, ljubavi i ljudskosti. Želimo vidjeti fotke kako ste radili s tim ljudima. Vas i njih u interakciji. Jeste li voljni saslušati, pokloniti osmijeh i pažnju nekome?

Help-Portrait projektu mogu se pridružiti svi, od fotografa, vizažista, frizera, artista, volontera ili donatora. Bilo da ste amateri ili vrsni stručnjaci u svome poslu, svi ste dobrodošli!

Za početak javite nam se preko forme na dnu članka ili nam pošaljite mail nainfo@cahayabox.com. Recite nam na koji način bi se htjeli uključiti u ovaj projekt. Iznesite nam svoje ideje, razmišljanja, prijedloge. Slušamo Vas!

Javite nam se, a mi ćemo Vas novim člancima, informirati o samoj realizaciji projekta i svim novostima!

O nadolazećim informacijama u vezi projekta obavještavati ćemo Vas i na Facebooku i Twitteru, a možete pogledati i Facebook grupu Help Portrait Zagreb.