< Vijesti

Poziv za volontere — do 22. lipnja:::: OBAVIJEST :::::

Sutra do ponoći (22.6) primamo sve vaše prijave za volontiranje. Razmotrit ćemo ih i kontaktirati vas ovisno o mogućnostima volontiranja koje odaberete.

Napomena: prvi sastanak i okupljanje volontera pomaknuti su za petak, 01.07., a oni koji nisu u Zagrebu pridružit će se sastanku putem Skype-a. Molimo vas ispunite prijavnicu kako biste se prijavili. Za dodatna pitanja, molimo pišite nam na email volunteers@organvida.com

Požurite i sretno!
OV Team

MOGUĆNOSTI ZA VOLONTERE

Ovogodišnje, osmo po redu izdanje Međunarodnog festivala fotografije Organ Vida održat će se od 13. do 24. rujna. Tijekom dva tjedna, uz izložbe, Organ Vida organizira ambiciozan program prepun izložbi, filmskih i fotografskih projekcija na otvorenom, radionica, tematskih predavanja i panela, glazbenog programa te performansa.

Organ Vida je neprofitna organizacija i treba vašu pomoć u realizaciji ovogodišnjeg izdanja pod temom Otkrivanja. Uspjeh ovog festivala leži u entuzijazmu i napornom radu skupine volontera iz organizacijskog odbora. Pored njih, neophodan je veliki broj pridruženih volontera tijekom tjedna otvorenja u rujnu, stoga je želja formirati prvoklasni i odgovoran tim volontera koji će pomoći u realizaciji ovog festivala, u velikom rasponu potreba, uloga i odgovornosti. Volontiranje na festivalu Organ Vida savršen je način za iskusiti festivalski duh, susresti i spojiti se s novim ljudima, angažirati se u području suvremene fotografije, i posjetiti jednu od najljepših zemalja — Hrvatsku (naravno ako ne živite ovdje). Festival nudi neprocjenjivo iskustvo rada s međunarodno priznatim fotografima, kustosima, izdavačima i stručnjacima iz područja fotografije. Organ Vida osigurava trening, podršku i referencu svojim volonterima za pomoć u budućoj karijeri.
Potrudit ćemo se ponuditi vam veliko iskustvo te rad na vašim područjima interesa. Zainteresirani smo okupiti volontere iz raznih društvenih pozadina i oblasti. Pridružite se našem timu i postanite dio vodećeg jugoistočnog europskog fotografskog festivala i pomozite ostvarenju ovogodišnjeg izdanja Otkrivanja!

 

Datumi festivala: 12 — 24. rujna
Period volontiranja traje od 1 — 24. rujna, a podijeljen je u tri dijela, ovisno o vašim mogućnostima

VOLONTERI DOBIVAJU
— ulaznice za filmske projekcije
— festivalske tote torbe, majice i dodatni festivalski materijal
— ulaznicu za završni festivalski party
— post-festivalski team building
— hranu i piće tijekom festivala
— popust na smještaj
— sjajno iskustvo, učenje i zabavu
— priznanje za svoj rad u obliku certifikata i potvrde u volonterskoj knjižici
— tvoje ime upisano u službeni festivalski katalog ovisno o zaduženjima

 

VOLONTERI ĆE SE UPOZNATI I RADITI NA 
— asistenciji u uredu za goste
— administraciji i PR-u
— dokumentaciji (fotografiranje, snimanje i edit)
— asistenciji umjetnicima
— postavljanju i rastavljanju izložbi te čuvanju
— asistenciji u press uredu
— asistenciji na drugim događanjima

 

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijave su otvorene za sve one koji žele volontirati na 8. festivalu Organ Vida do 22.lipnja. Požurite i ne prijavljujte se u zadnji tren! Razmotrit ćemo vaše prijave i kontaktirati vas ovisno o mogućnostima volontiranja koje odaberete. Imajte na umu da će prvi sastanak i okupljanje volontera biti u petak, 24.06., a oni koji nisu u Zagrebu pridružit će se sastanku putem Skype-a. Molimo vas ispunite prijavnicu kako biste se prijavili. Za dodatna pitanja, molimo pišite nam na email volunteers@organvida.com

Sretno!

 

Powered by Typeform