< Vijesti

Želite na Share konferenciju u Beograd? Fokusirajte se i budite brzi jer 10 sretnika šaljemo na Share ludilo!Međunarodni festival fotografije Organ Vida vodi vas na drugu po redu međunarodnu Share konferenciju koja će se održati od 26. do 28. travnja u Beogradu.

Bez muke nema nauke. Postani fotograf ili snimatelj za Organ Vida!

Ako želite krajem mjeseca travnja biti u Beogradu i bježati s predavanja kako bi fotografirali ili snimali Shareove predavače kako potajno ispijaju rakiju ili kako bi uhvatili najzanimljivije trenutke sa Share predavanja, morate izoštriti pogled!

Organ Vida neće vas tražiti da šerate fotografiju, neće vas tjerati da lajkate statuse i pritom zajedno s nama kršite Facebook pravila, Organ Vida želi u vama probuditi fotografa ili snimatelja!

Jooooj! Što sad moram učiniti!

Beogradski prijatelji za ljubitelje fotografije i smiješnih videa pripremili su 10 karata za Share konferenciju koje mogu biti vaše ako nam na e-poštu: info@organvida.com pošaljete fotografiju na temu: Internet! Alat s kojim ćete raditi nije važan, ovoga puta može biti mobitel i fotoaparat!

Sretni će pobjednici na Share konferenciji biti (ne)službeni fotografi ili snimatelji, a ono što ćete snimiti mobitelima ili fotoaparatima objavit ćemo na našoj internet stranici kao podsjetnik na ludu zabavu i dobra predavanja!

Mala nagradna igra čija se vrijednost ne može opisati riječima traje od danas, 05. travnja, a završit će 15. travnja kad ćemo na internet stranici Organa Vida, u večernjim satima, objaviti pobjednike!

Sretno!